lunes, 8 de febrero de 2010

COMPARTIM ?


Ajudar i ser generosos és molt important per poder conviure bé amb els nostres companys i les nostres companyes i també amb la nostra família.

Els nens i les nenes de pàrvuls han treballat aquest valor a través de diversos contes i a partir de les seves pròpies experiències.

Els de P5 a més van representar a l'aula el conte de " L' ESPANTAOCELLS ".

VA SER MOLT DIVERTIT I ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ !!!!


VISCA EL TREBALL COOPERATIU !!!



El treball cooperatiu és molt enriquidor per als alumnes. Aquests s'ajuden i aprenen a ser responsables ja que el resultat de l'activitat depèn de l'esforç i de la col·laboració de tots els del grup.


A continuació podeu fer un tastet del que hem anat fent...



ELS DE QUART VAN EXPLICAR LA HISTÒRIA D'EN MOISÈS ALS DE SEGON I AQUESTS ELS VAN ENSENYAR A BALLAR UNA DANÇA HEBREA MOLT ANTIGA



ELS NENS I LES NENES DE SEGON HAN ESCRIT I DIBUIXAT CONTES DE VALORS


DURANT LA SETMANA DE LA PAU ELS DEL CICLE INICIAL I ELS DEL CICLE MITJÀ VAN PINTAR LES PECES D'UN MURAL-PUZLE I ELS NENS I LES NENES DE PRIMER EL VAN MUNTAR


ELS NOIS I LES NOIES DE SISÈ, DE CINQUÈ I DE QUART HAN CONFECCIONAT DIFERENTS LLIBRES COL·LECTIUS PER A LA BIBLIOTECA



domingo, 7 de febrero de 2010

ATUREM EL CANVI CLIMÀTIC

Als mitjans de comunicació sovint se’ns parla del canvi climàtic i de les conseqüències que aquest comportarà en un futur. Per aturar-lo és molt important prendre consciència del que hem de fer i del que no per respectar el medi ambient.

Des de fa uns anys a l’àrea de RELIGIÓ, a partir del Poema de la Creació hem anat treballant diversos aspectes que ens poden ajudar a aturar el canvi climàtic. Per exemple estalviant aigua, evitant contaminar, acostumant-nos a reciclar, a reutilitzar tot el que es pugui i a reduir el que consumim.

Les activitats que hem anat fent han estat molt diverses, algunes sobre el paper però d'altres a través de l'ordinador col·laborant amb propostes educatives promogudes per les ONGS Mans Unides i Intermon -oxfam.

US RECORDEU D'AQUESTS MURALS QUE VÀREM FER ENTRE TOTS ?


martes, 2 de febrero de 2010

TREBALLEM ELS DRETS






El 1948 es va crear la Declaració Universal dels Drets Humans. L’any 2009 va ésser l’any de l’aprenentatge dels drets humans.

Des de l’ ÀREA DE RELIGIÓ hem volgut conèixer quins són els drets humans i quins són concretament els de tots els infants. I hem arribat a la conclusió que si es complissin arreu del món tothom viuria estimant- se i en pau.

Hem fet diverses activitats: hem escoltat contes, hem vist fotografies i vídeos, hem dibuixat els drets, hem confeccionat dos llibres col·lectius per a la biblioteca i hem fet diversos murals...